Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Δελτίο Τύπου για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων IPA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 05 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ι.Ρ.Α.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, διοργάνωσαν αγώνα φιλίας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων τους, την Τρίτη 04-11-2014 στο «ΙΒΑΝΟΦΕΙΟ» κλειστό γυμναστήριο, προς τιμήν του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Π.Κ.).Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας όπως τόνισε στο γραπτό μήνυμά του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, ήταν μοναδικό και καταφέραμε να προάγουμε το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, να υπογραμμίσουμε την αξία του ομαδικού αθλητισμού και ταυτόχρονα να επιβραβεύσουμε την προσφορά του θεσμού του προπονητή καλαθοσφαίρισης μέσα από το θεσμικό του όργανο, που είναι ο Σ.Ε.Π.Κ. Ο Υπουργός Μακεδονίας & Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση δήλωσε πως το μήνυμα που έστειλε η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ότι μπορούμε να ενώσουμε διαφορετικές δυνάμεις στην κατεύθυνση της στήριξης των κοινωνικών αγώνων και αναγκών.Ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Π.Κ. κ. Παρασκευάς Μουρατίδης αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές εκ μέρους του Συνδέσμου, δήλωσε πως πρώτη φορά λαμβάνει χώρα τέτοιο γεγονός προς τιμήν του Σ.Ε.Π.Κ. και πως ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει τον βασικό του στόχο που είναι η άνοδος του επιπέδου των Ελλήνων Προπονητών ούτως ώστε να προσφέρουν περισσότερα στο Ελληνικό μπάσκετ.Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου βραβεύτηκαν, ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Σάκη Αποστολίδη από τον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, ως αναγνώριση της προσφοράς του ιστορικού σωματείου (ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστορία του θεσμού το 1928) στο μπάσκετ, ο Σ.Ε.Π.Κ. στο πρόσωπο του Γ.Γ. του Συνδέσμου κ. Παρασκευά Μουρατίδη από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό και οι προπονητές: Θόδορος Ροδόπουλος από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. Ιωάννη Καραπατάκη, Βαγγέλης Αλεξανδρής (την πλακέτα παρέλαβε ο συνεργάτης του coach Γιάννης Λίβανος καθόσον ο τιμόμενος από 30/10-14 έχει αναλάβει τα ηνία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) από τον Γενικό Γραμματέας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Πασχαλιά και Παρασκευάς Μουρατίδης από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Χριστόδουλο Χριστοδουλή, για την μεγάλη τους προσφορά στην Ελληνική καλαθοσφαίριση.Αναμνηστικά λαβαράκια της ομάδας μπάσκετ της Ένωσής μας, απονεμήθηκαν στον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό από τον Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δ.Σ. της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Μπουραζάνα, στον Βοηθό Γ.Α.Δ.Θ. Υποστράτηγο κ. Ιωακείμ Τσουκνάδη από τον Πρόεδρο του Ταμείου, Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.) κ. Νικόλαο Μαρούντα, στον Πρόεδρο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Βασιλάκη, στον Πρόεδρο Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.) κ. Σάββα Λόρτο από τον Δ/ντήΆμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Μωϋσίδη και στην Αντιδήμαρχο Καλαμαριάς κ. Βάσω Νικολέττου Σκάρλιου από τον Αντιπρόεδρο I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Ιάκωβο Τσαγκαλίδη.Στην ξεχωριστή εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Βάϊος Χόνδρος, ο Πρόεδρος Περειφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, η Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς κ. Βάσω Νικολέττου Σκάρλιου, ο Α΄Βοηθός ΓΑΔΘ Υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, ο Δ/ντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Μωϋσίδης, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δ.Σ. I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Α/Α κ. Στράτος Καρακοντίνος, ο Υ/Α κ. Αθανάσιος Τζουβάρας του Γραφείου Τύπου της ΓΑΔΘ, ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος, το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος κ. Ανδρέας Περοστής, ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων της Θ/Κ ΙΘΑΚΗΣ κ. Αυγερινός Μαϊστρέλης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.) κ. Νικόλαος Μαρούντας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων και Αντιπρόσωπος του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ κ. Κων/νος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της IPA Αρκαδίας κ. Σωτήριος Κασίμος, ο Πρόεδρος της ΙPA Χαλκιδικής και Ταμίας του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Βασίλειος Παπάς, το Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Λευτέρης Ηλιάκης, ο Πρόεδρος της IPA Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο Πρόεδρος της IPA Καρδίτσας κ. Γεώργιος Ζαρχανής, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος IPA και Πρόεδρος της IPA Αχαϊας κ. Σπύρος Φώτογλου, o Πρόεδρος της IPA Ζακύνθου κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της IPA Καβάλας κ. Θεμιστοκλής Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της IPA Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της IPA Ξάνθης κ. Δημήτριος Δετσαρίδης, ο Πρόεδρος της IPA Δράμας κ. Μηνάς Σκάρλιος, ο Αντιπρόεδρος της IPA Δράμας κ. Παύλος Ελευθεριάδης, το Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών κ. Νικόλαος Στασινός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυριάκος Τυφεκές, ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Πουρσαϊτίδης, ο Ταμίας του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Καλαϊτζίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Χρήστος Τερζανίδης, ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς, προπονητές σωματείων της Θεσσαλονίκης, αρκετοί φίλοι και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) Τοπικής Διοίκησης Νομού ΘεσσαλονίκηςΓια τις μπασκετικές στιγμές, τις εμπειρίες και την φιλοξενία ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, τον Πρόεδρο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ κ. Σάκη Αποστολίδη, τον υπεύθυνο της ομάδας κ. Αντώνη Σαμαρά, τον προπονητή κ. Γιώργο Κυρούδη και τους καλαθοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ: ΔΕΣΠΟ, ΚΟΘΡΑ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΑΡΑΜΑ, ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ,ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ, ΑΡΑΠΗ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗ, ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΗΤΣΙΑΡΟ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: ΚΑΝΕΛΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΧΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΡΡΑΣ, ΚΟΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ, ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥΔΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ, ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ & ΚΟΥΡΕΛΑΣ.Για την ιστορία, νικητής ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ με σκορ 52-48, αλλά ταυτιζόμαστε με την άποψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλη Κικίλια, πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν γνωστό προ της ενάρξεώς του, με νικητή το αθλητικό ιδεώδες, τις αξίες και τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄αυτούς που συνέβαλαν άμεσα στην διεξαγωγή του αγώνα συναδέλφους: Χρήστο Πολυχρονιάδη, Δημήτριο Μοσχότογλου, Νικόλαο Κιαπίδη (Διαιτητές), Δήμητρα Κουλελή, Γιώργο Κούλια (Γραμματεία).
SERVO PER AMIKECO                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

vodafone banner

banner wind

zz104Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.
ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

audio logo Ύμνος της IPA