Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Οι Απόστρατοι Αστυνομικοί Σάμου έκοψαν την πίτα τους Κύριο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας ''Καλύβα'' στο Καρλόβασι την Παρασκευή 26/01/2018 παρουσία του συνόλου των μελών και φίλων του Συνδέσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου Αστυνόμος κ. Βούβουνας Ανδρέας, ο Στρατηγός ε.α κ. Μανωλιάδης Δημήτριος, ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος, 
η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Β.Α Αιγαίου κ. Θαλασσινού φωτεινή, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Καλατζής Αναστάσιος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη, συνάδερφοι που υπηρετούν με απόσπαση στη Σάμο και πλήθος φίλων του Συνδέσμου μας.
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον αιδεσιμότατο βασίλειο.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους κάνοντας μια σύντομη αναφορά και στην επιτυχή δράση της Ομοσπονδίας.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν με ειδικές τιμητικές πλακέτες οι: 
α)τον ΘεοδοσιάδηΘεόφιλο,Σε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησηςτης μεγάληςπροσφοράς στον Σύνδεσμοκαι στα προβλήματατων Συναδέρφων Αστυνομικώνως Συνδικαλιστής πρόεδροςτης ΈνωσηςΑστυνομικώνΥπαλλήλωννομούΣάμου κατάτην διάρκειατης θητείαςτου, δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδροςκ.Αβραμίδης Γεώργιοςπως,σήμεραΤιμούμετον κοΘεοδοσιάδης,ο οποίος σε δύσκολα χρόνια με την συνδικαλιστική δράση του, βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους του.
β)τονΔιοικητήτουΑστυνομικούΤμήματοςΚαρλοβάσουκο ΒούβουναΑνδρέα,Σε ένδειξη αναγνώρισηςτης προσφοράςτου στον Σύνδεσμοκαι του έργου Ασφάλειαςτων Δημοτώνπου επιτελείστηνΕλληνικήΑστυνομία, στο Κοινωνικό Σύνολο της ευρύτερηςπεριοχήςτου Καρλοβάσου,δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδροςκ.Αβραμίδης Γεώργιοςπως, είμαστε υπερήφανοι που δεν ξεχνούμε συναδέρφους που προσφέρουν στον τόπο, στην Ασφάλεια του πολίτη, στον πολιτισμό! Τιμούμε σήμερα τον Αστυνόμο κο Βούβουνα Ανδρέα, ο οποίος σήμερα, στα δύσκολα αυτά χρόνια με την δράση του, κάνει τους δημότες να νιώθουν ασφάλεια, βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους, έφερε την Αστυνομία κοντά στον Πολίτη αποδεικνύοντας ότι η Αστυνομία δεν είναι εχθρός, αλλά κομμάτι της Κοινωνίας και Ασφάλειας των Δημοτών.
γ)τον ΔήμαρχοΣάμουκο Αγγελόπουλο ΜιχάληΣε ένδειξη αναγνώρισης της μεγάληςπροσφοράςτου στον Σύνδεσμο, της φιλίας του και αγάπης στο Αστυνομικόπροσωπικόεν ενεργείακαι Αποστράτων, καθώςκαι του έργου που επιτελείστο κοινωνικόσύνολο του ΔήμουΣάμου!δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδροςκ.Αβραμίδης Γεώργιοςτόνισε,τον ΔήμαρχοΣάμουκο Αγγελόπουλο Μιχάληπου τιμούμε σήμερα είναιπάντοτεκοντάστην Αστυνομίαμε αγάπη και ψυχή που αφήνουνπίσω τους καταλυτικής σημασίας αποτύπωμα ''Μια αγκαλιά''!!!.
δ)τον πρόεδροτης ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κο Ζαρχανή Γεώργιοτίμησανκαι πρόσφερανμια πέναο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Στρατηγόςε.α κ.ΜανωλιάδηςΔημήτριοςκαι μια δίκαιακούπατουΠυθαγόρα το μέλοςτου Συνδέσμου κ.Κουλουκτσής Βασίλειος.
ε) μια πένακαι μια δίκαιακούπατουΠυθαγόρα πρόσφεραν τα μέλητου Συνδέσμου στον συνάδερφοΤασιόπουλο Παναγιώτηπου υπηρετείστο Άσυλο.
Ο πρόεδροςΑβραμίδης Γεώργιοςεκτός των άλλων τόνισε ότι:Αυτή η οικογένεια που δημιουργείται ήρθε για να μείνει και θα μείνει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί απλά εάν γνωρίζεις ποιος είσαι ξέρεις και που μπορείς να φτάσεις και εμείς όλοι που αποτελούμε αυτόν τον ΣύνδεσμοΑποστράτωνΑστυνομικώννομούΣάμουξέρουμε ποιοι είμαστε γιατί φτάσαμε εδώ και συνεχίζουμε.
Υποχρέωσή μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους σκοπούς της δημιουργίας μας.
Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολιτισμό!
 
 

Stamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςStamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΟι Απόστρατοι Αστυνομικοί Σάμου έκοψαν την πίτα τους 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
και http://www.diktyoshop.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
δίκτυο - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

Τώρα και νέο κατάστημα δίκτυο - Καζαντζάκη 4 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310-527070

Και νέος εκθεσιακός χώρος δίκτυο - Προμηθέως 1 Θεσσαλονίκη.


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.33

dynami33

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 επισκέπτες και κανένα μέλος