Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΘ Κύριο

Επιμέλεια – φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 09-09-2017
Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας πραγματοποίησαν σήμερα, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, τα εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
 
Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που ως Αρχηγός του Σώματος έχω την τιμή και τη χαρά να σας υποδεχτώ και να σας καλωσορίσω, κι εφέτος, στο Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας (...) Αυτό, ακριβώς, επιχειρούμε να αναδείξουμε μέσω των δράσεων που παρουσιάζονται στο Πληροφοριακό μας Κέντρο:
την πολύπλευρη, αδιάλειπτη και ουσιαστική δραστηριότητα που αναπτύσσεται από την Ελληνική Αστυνομία, σ’ όλο το φάσμα της εθνικής και κοινωνικής της αποστολής,
την αμείωτη προσπάθεια του προσωπικού του Σώματος, κάθε στιγμή, σε κάθε σημείο της Ελληνικής Επικράτειας,
το σταθερό ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό του αστυνομικού Οργανισμού και τη σημασία της ισχυρής αμφίδρομης σχέσης Αστυνομίας-πολιτών, ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής κατεύθυνσης και του στρατηγικού μας σχεδιασμού,
τη δυνατότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να ανταποκρίνεται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της Πολιτείας και των πολιτών (...)
Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του προγράμματος αναδιοργάνωσης-αναδιάταξης των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας (...)
Η ευρύτατη αυτή μεταρρυθμιστική οργανωτική πρωτοβουλία, οι δραστηριότητες που ενδεικτικά και συνοπτικά παρουσιάζονται στο Πληροφοριακό μας Κέντρο και γενικά το σημαντικό έργο που αδιαλείπτως παράγεται από την Ελληνική Αστυνομία και τον Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του Υπουργείου Εσωτερικών, σε επιχειρησιακό, κοινωνικό και νομοθετικό επίπεδο, επιβεβαιώνουν, απλώς την κοινή εκείνη διαπίστωση που κατά τρόπο απολύτως ευκρινή και πειστικό αποτυπώνεται και στους σχετικούς δείκτες εμπιστοσύνης των πολιτών:
πως η Ελληνική Αστυνομία εκπληρώνει με αποτελεσματικότητα την αποστολή της· πως διατηρεί και ενισχύει την αξιοπιστία της στην αντίληψη και τη συνείδηση των πολιτών (...)
Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας στο Πληροφοριακό μας Κέντρο και για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλετε την Ελληνική Αστυνομία.
Η στήριξή σας και η αναγνώρισή της προσπάθειάς μας ενισχύουν το ηθικό μας και μετατρέπονται στη συνείδησή μας στην υποχρέωση να ανταποδώσουμε με την προσπάθεια και το έργο μας, στη χώρα και στους πολίτες -σ’ εσάς- την εμπιστοσύνη που μας επιδαψιλεύετε (...)
Τέλος, δεδομένης της οιονεί επετειακού χαρακτήρα χρονικής συγκυρίας, υπό την έννοια ότι ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου, μιας νέας προσπάθειας και για την Ελληνική Αστυνομία, να μου επιτραπεί, δημόσια να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, όλους τους συναδέλφους μου για τη διαρκή τους προσπάθεια να υπηρετούν με επαγγελματισμό, με υπευθυνότητα και πολλές φορές με αυταπάρνηση και διακινδύνευση της ζωής τους το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, της κοινωνίας, στην προστασία και την ασφάλεια τους».
Στις εκδηλώσεις των εγκαινίων παρέστησαν ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Αρχιμανδρίτης Στέφανος Τόλιος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Κυπριανός της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού και Αγίου Όρους, η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Ζουράρις, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Οικονομικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών Κυριακή Τεκτονίδου, ο Πρόξενος της Ουκρανίας και επίτιμοι Πρόξενοι, οι Βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης, Γεώργιος Λαζαρίδης και Αριστείδης Φωκάς, εκπρόσωπος του Διοικητή του 3ου Σώματος Στρατού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο π. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, το Μέλος του Δ.Σ. κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος και ο Γ΄Αντιπρόεδρος κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς.
Την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, καθώς επίσης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Διευθυντής Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Βλάσιος Βαλατσός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Υποστράτηγος (Ε.Κ.) Πηνελόπη Μινιάτη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας.
Τέλος, παρέστησαν πρόεδροι συνδικαλιστικών ενώσεων, κοινωνικών συλλόγων κ.λ.π. φορείς της πόλης, καθώς και πλήθος εν ενεργεία και συνταξιούχων Αστυνομικών όλων των βαθμών.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Α.Δ.Θ. καθώς οι εκλεκτοί συνάδελφοι που εργάζονται σε αυτό, αρίστευσαν για ακόμη μία φορά, καθώς η όλη εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Stamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Σπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΗ στιγμή που περνάει και χάνεται- Σπανουδάκης ΣταμάτηςStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης Σπανουδάκης 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

vodafone banner

banner wind

zz104Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.31

dynami31s

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιούλιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες και κανένα μέλος