Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ Κύριο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
zxz1ΣΧΕΤ:2/52/579       Χανιά 07 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «3ήμερη εκδρομή στη σκιά του μυθικού Ψηλορείτη, του
ψηλότερου βουνού της Κρήτης,, διαμονή στο υπέροχο συγκρότημα παραδοσιακών ξενώνων «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» Ζαρός, του Νομού Ηρακλείου της Κρήτης και κοπής πίτας νέου έτους της Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ .
Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας Διοίκησης διοργάνωσε και πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή στη σκιά του μυθικού Ψηλορείτη, του ψηλότερου βουνού της Κρήτης, διαμονή στο υπέροχο συγκρότημα παραδοσιακών ξενώνων «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» Ζαρός, του Νομού Ηρακλείου της Κρήτης και κοπής πίτας νέου έτους της Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ .
Αφήνοντας πίσω μας τα Χανιά με αναχώρηση την Παρασκευή πρωί 03-02-2017 από τα γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης και σε μια απόσταση περίπου 120 χλμ. κατευθυνθήκαμε ανατολικά προς τους πρόποδες του βουνού Ψηλορείτη, του μεγαλύτερου βουνού της Κρήτης εκεί που ανατράφηκε ο Θεός Δίας .
Διαμέσου των γραφικών και τουριστικών κωμοπόλεων Σπηλίου και Αγίας Γαλήνης Ρεθύμνου, Τυμπακίου και Μοιρών Ηρακλείου σε μια καταπράσινη διαδρομή φθάσαμε στους ξενώνες «Ελαιώνας», 1,5 χιλιόμετρο έξω από το χωριό Ζαρός, του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.
Αφού τακτοποιηθήκαμε στα καταπληκτικά με τζάκι δωμάτια του «ΕΛΑΙΩΝΑ» επισκεφθήκαμε μετά από μια υπέροχη διαδρομή 0,5Km πεζοπορίας την πανέμορφη λίμνη του Ζαρού με τους κυπρίνους, τα επιβλητικά ψάρια τα οποία ζουν με κύριο σκοπό για να καθαρίζουν την λίμνη από τα φύκια και τους μικροοργανισμούς διατηρώντας την πεντακάθαρη .
Στην συνέχεια και μετά από 500 μέτρα αναρρίχησης στο βουνό επισκεφθήκαμε το επιβλητικό μοναδικό σε χρώματα Μοναστήρι παλαιοημερολογιτών του Αγίου Νικολάου πάνω ακριβώς από την λίμνη του Ζαρού.
Το Σάββατο 04-02-2017 μετά από ένα χορταστικό πρωινό, επισκεφθήκαμε το Μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου Βροντησίου όπου μας υποδέχθηκε και ξενάγησε ο μοναχός Ιερεμίας. Ένα ιστορικό μοναστήρι χτισμένο στις αρχές του 15ου αιώνα με υπέροχες τοιχογραφίες .
Συγκινητική στιγμή λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, το τηλεφώνημα του αγαπητού φίλου και επίτιμου μέλους της Ι.Ρ.Α. Χανίων, προέδρου της Ι.Ρ.Α Σάμου, Αβραμίδη Γεωργίου, που ανακοίνωσε ότι προσφέρει για το τυχερό φλουρί της πίτας μας, τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε πολυτελές ξενοδοχείο της Σάμου.
Επίσης μας μετέφερε τις ευχές όλου του Δ.Σ. Ι.Ρ.Α Σάμου για καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία στα μέλη του Δ.Σ. της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
Τα δώρα έτσι για το τυχερό φλουρί της πίτας έγιναν τρία, καθότι είχαμε και δύο ρολόγια festina ένα γυναικείο και ένα αντρικό , προσφορά του χρυσοχοείου Χουδαλάκη τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Στο θαυμάσιο εστιατόριο παραδοσιακών ξενώνων «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» δειπνήσαμε και κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας σε υπέροχη ατμόσφαιρα με χειροκροτήματα από 40 μέλη και φίλους της Τοπικής μας Διοίκησης.
Μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για την Τοπική μας Διοίκηση η παρουσία του εκπροσώπου του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Ευάγγελου Γαργανουράκη που σε σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές όλου του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου για καλή χρονιά και χρόνια πολλά στο Δ.Σ. της Τοπικής μας Διοίκησης στα μέλη μας και στις οικογένειες αυτών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και όπως ομόφωνα το Δ.Σ. της Τοπικής μας Διοίκησης είχε αποφασίσει, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ι.Ρ.Α. Χανίων η εν ενεργεία πολιτική Υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ (Υπηρετεί στην Τουριστική Αστυνομία της Δ.Α. ΧΑΝΙΩΝ) πρώην Δημοτική Αστυνομικός κ. Ξένια Παπαμιχαήλ για την συνεχή στήριξη και προσφορά της τα τελευταία χρόνια στην Ι.Ρ.Α. Χανίων, η οποία με συγκίνηση δέχθηκε αυτή την τιμή.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά με παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες και κρασί, ζωντανή από υπέροχους καλλιτέχνες κρητική μουσική, που τραγουδήσαμε, χορέψαμε και όπως πάντα μας ένωσε σε μια γλυκιά παρέα, που την αποτελούσαν συνάδελφοι εν ενεργεία, συνάδελφοι συνταξιούχοι, αλλά και πολίτες που αγαπούν ,σέβονται και εκτιμούν την ιδέα της Ι.Ρ.Α. και του “ServoperAmikeco”, διασκεδάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το τυχερό φλουρί της πίτας έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας και έτσι έγιναν τρείς ξεχωριστές κληρώσεις για τα δώρα της βραδιάς .
Την προσφορά της Ι.Ρ.Α Σάμου κέρδισε το επίτιμο πλέον μέλος μας αγαπητή συνάδελφος Ξένια Παπαμιχαήλ, το γυναικείο ρολόι κέρδισε η αγαπητή συνάδελφος Μαρία Τσιβουράκη και το αντρικό ρολόι κέρδισε ο εκπρόσωπος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου αγαπητός συνάδελφος κ. Ευάγγελος Γαργανουράκης τον οποίον κατά την απονομή του δώρου από τον υπογράφοντα αφού τον συνεχάρη τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του.
Στις 09.30 το πρωί της Κυριακής 05-02-2017, όλοι μαζί είχαμε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, με σχόλια ανέκδοτα και πειράγματα μεταξύ μας, στον απόηχο της προηγούμενης βραδιάς. Την 11.ΟΟ περίπου ώρα, λίγο πριν αναχωρήσουμε φωτογραφηθήκαμε έξω από την είσοδο του ξενώνα με την σημαία της Τοπικής μας Διοίκησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεχή τους στήριξη, συνεργασία και φιλία και τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενώνα «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» για την αξέχαστη φιλοξενία και τον άψογο σχεδιασμό της εκδήλωσης .
ServoperAmikeco”   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης                            Ελένη Παπαθανασίου

Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης Σπανουδάκης3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the Great 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind

audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περιοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 1

ipa2020 t01 prosfores

 

Περιοδικό "ΔΥΝΑΜΗ" n.34

dinami34 exo

 

 

 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Αύγουστος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος