Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

H Ελληνική Αστυνομία, βράβευσε στην Θεσσαλονίκη τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές Κύριο

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκαν παιδιά του προσωπικού Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και των αυτοτελών αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, τα οποία πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2016.
Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση
απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και συμβολικά δώρα στους επιτυχόντες που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα, καθώς και στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.
Το καλωσόρισμα απηύθυνε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους. Μάλιστα, προέτρεψε τους νέους να επιδείξουν επιμονή και καρτερικότητα για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις, καθώς ο αγώνας τους δεν σταματά εδώ, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νέες δυσκολίες.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους επιτυχόντες για την προσπάθεια τους και το αποτέλεσμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους νέους: «Ανοίξατε τα πανιά σας ξεκινώντας μία νέα διαδρομή. Εύχομαι η διαδρομή αυτή να ολοκληρωθεί με επιτυχία και βέβαια το ταξίδι της ζωής σας να είναι καλότυχο, να έχει απ’ όλα τα καλά που προσδοκάτε και ονειρεύεστε».
Στη συνέχεια, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των παιδιών και επεσήμανε ότι: «Η παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν την ισχυρή αλλά και ευαίσθητη βάση πάνω στην οποία η κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Οι επιτυχίες των παιδιών μας αποτελούν εθνικό στόχο και σημαντική εθνική επένδυση στο μέλλον της χώρας».
Επίσης, συνεχάρη τους επιτυχόντες που «με ζήλο, εργατικότητα, προσπάθεια και ουσιαστική προετοιμασία ξεχώρισαν, σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, πέτυχαν τον στόχο τους και εισήχθησαν σε σχολές της επιλογής τους, με σκοπό την απόκτηση μόρφωσης που θα τους κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους και προσωπικότητες» καθώς και «τους  συναδέλφους γονείς που τους έμαθαν την αξία της αγωνιστικότητας με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο στόχο και δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον για τη στήριξή τους, στην συστηματική τους προσπάθεια».
Τη βράβευση χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Αχιλλέας Ζαπράνης, η αναπληρώτρια Πρύτανης Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κα Αριάδνη Στογιαννίδου, ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
Επίσης, παρέστησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Θωμάς Σάνδρος, οι βοηθοί Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι Διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος και Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος. Επίσης πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων καθώς και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..
Μεταξύ των παιδιών που βραβεύτηκαν ήταν και η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Κατερίνα, κόρη του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου ο οποίος είναι Ταμίας στην I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A.
Κατόπιν ακολούθησε κοπή πίτας και δεξίωση προς τιμήν των επιτυχόντων.
Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα και στην μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας.

 

 


Σπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑStamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςH Ελληνική Αστυνομία, βράβευσε στην Θεσσαλονίκη τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, Αστυνομικές και Στρατιωτικές ΣχολέςStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.32

dinami32 340p

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Φεβρουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 επισκέπτες και κανένα μέλος