Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Διάκριση της θεατρικής ομάδας «θεατρόPOLICE» της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Δελτίο τύπου Θέμα: Διάκριση της θεατρικής ομάδας «θεατρόPOLICE» της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Η θεατρική ομάδα «θεατρόPOLICE» θα ταξιδέψει το χρονικό διάστημα από 15 έως 22 Οκτωβρίου 2016 στην πανέμορφη πόλη της Ιεράπετρας Λασιθίου, την νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, συμμετέχοντας στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, μέλος του δικτύου Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFFE). http://www.ierapetra.gov.gr/news/events/theatre-festival/.

Η παράσταση «ψέμα στο ψέμα» ξεχώρισε ανάμεσα σε 30 θεατρικά έργα, ελληνόφωνων ερασιτεχνικών ομάδων από όλη την Ευρώπη και της έγινε η τιμή να επιλεγεί στην τελική επτάδα, εκπροσωπώντας με την συμμετοχή της αυτή την πόλη του Αγρινίου, σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ευρώπης. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα από την περιοχή μας επιλέγεται για να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ. Η ομάδας μας ετοιμάζει βαλίτσες και βάζει πλώρη για Κρήτη, ανακαλύπτει νέες εμπειρίες, δεσμευόμενη ταυτόχρονα να βάλει τα δυνατά της δείχνοντας τον καλύτερο της εαυτό στο Θεατρόφιλο κοινό του Φεστιβάλ.

Η αγάπη μάς για το θέατρο, η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε τα τελευταία τρία χρόνια, μετά την αναγνώριση και το χειροκρότημα των συμπολιτών μας, έρχεται να επιβραβευθεί με την τιμητική αυτή επιλογή-συμμετοχή στο 6ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας. http://www.ierapetra.gov.gr/news/events/theatre-festival/ Λίγα λόγια για το σημαντικό Φεστιβάλ Ιεράπετρας: Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού ξεκίνησε το έτος 2009 και μετά από διαδικασία αξιολόγησης στις Βρυξέλλες από τη διεθνή κριτική επιτροπή του EFFE, ανήκει στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης και είναι πλέον μέλος του δικτύου Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFFE). http://www.ierapetra.gov.gr/news/events/theatre-festival/.

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αρκεί να είναι ελληνόφωνα. Από τις ενδιαφερόμενες θεατρικές ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή, επιλέγονται από την καλλιτεχνική επιτροπή του Φεστιβάλ τα επτά (7) καλύτερα θεατρικά σχήματα. Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του Θεάτρου, των Γραμμάτων και των Τεχνών, ενώ παράλληλα υπάρχει και η επιτροπή κοινού. Φέτος η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται από τους: κ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο (κριτικός θεάτρου),κ. ΚΟΜΝΗΝΟ Λάκη (ηθοποιός), κα. ΒΑΣΙΛΙΚΙΩΤΗ Έρση (σκηνοθέτης), κ. ΒΕΡΛΕΚΗ Νικόλαο (ηθοποιός) και την κα. ΧΑΒΙΑΡΑ Ελένη (θεατρική συγγραφέας). Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, στην τελετή λήξης του απονέμονται βραβεία και καλύπτεται δημοσιογραφικά από όλα τα πανελλήνιας εμβέλεια, τηλεοπτικά μέσα.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής… -Το έργο της Καλλιτεχνικής Επιτροπής ήταν πραγματικά πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά, όχι μόνο λόγω του πλήθους των συμμετοχών, οι οποίες έφτασαν τις 30, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και λόγω της ποιότητας και της αρτιότητας των υποψήφιων παραστάσεων.

Η επιλογή της τελικής επτάδας που θα συμμετάσχει στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, έγινε βάσει συγκεκριμένων καλλιτεχνικών κριτηρίων και η τελική κατάταξη προέκυψε πλειοψηφικά, μετά από γραπτή πρόταση κάθε μέλους της Επιτροπής για καθεμιά συμμετοχή. Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, αφού αξιολόγησε ξεχωριστά κάθε υποψηφιότητα συμμετοχής, επέλεξε να διαγωνιστούν στο φετινό φεστιβάλ οι παρακάτω 7 θεατρικές ομάδες:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Ζαν Ανούιγ - NόtaThéatrᾶle , Βρυξέλες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ του Αρκά - Θεατρική ομάδα Δήμου Παύλου Μελά , Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ΑΓΡΥΠΝΟ ΚΩΜΑ της Γιούλης Αποκατανίδου - Μικροί Ήρωες, Καβάλα

Τρίτη 18 Οκτωβρίου ΟΙ ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ του Μίλος Νίκολιτς - Θέατρο Περιγιαλίου, Κόρινθος

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ του Anthony Neilson - Θεατρική ομάδα «Θεατρό Police», Αγρίνιο

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ του Ρομπέρ Τομά - Θεατρική Ομάδα «ΕΞΟΡΥΞΗ» , Λαύριο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ της Πέννυς Φυλακτάκη - Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου

Σάββατο 22 Οκτωβρίου ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Μάριου Ποντίκα - Τελετή Λήξης - Απονομές Βραβείων O Πρόεδρος - Κώστας Νικόλαος Η Γ. Γραμματέας - Γκούβα Δήμητρα


Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatStamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΔιάκριση της θεατρικής ομάδας «θεατρόPOLICE»   της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης ΑστυνομικώνΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Θα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black Horseman 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

vodafone banner

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.32

dinami32 340p

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Φεβρουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες και κανένα μέλος