Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish
Το Σάββατο 25/07/2020 η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή της, στην Παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο αρχηγός του παιδικού τμήματος μπάσκετ ΚΑΝΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος.
Η όμορφη εκδήλωση της Ι.Ρ.Α. Πιερίας, ξεκίνησε με την παρακολούθηση της  Θείας Λειτουργίας και εν συνεχεία τα μέλη και φίλοι που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πατέρα Εφραίμ, πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας εδέσματα στην αυλή της Μονής.
Στην συνέχεια, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα ορειβατικό περίπατο, στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο του Ολύμπου, επισκεπτόμενοι το Ασκηταριό (Άγιον Σπήλαιον) και το Αγίασμα του Αγίου Διονυσίου.
Το τέλος της εκδήλωσης περιελάμβανε συνάντηση σε εξοχικό κέντρο στα Πλατανάκια, όπου μεταξύ τσίπουρου και μεζέ είχαν την ευκαιρία να ανταλλαγούν σκέψεις και απόψεις, για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, έκανε "άνοιγμα προτάσεων" στα μέλη των Τ.Δ. Πιερίας και Λάρισας, καθώς και στον Ταμία του Εθνικού Τμήματος ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα, για κοινά μελλοντικά εγχειρήματα και δράσεις μεταξύ των τριών Τοπικών Διοικήσεων.
Ευχαριστούμε την Τοπική Διοίκηση I.P.A. Ακαρνανίας για τις παρακάτω προσφορές για ΚΕΡΚΥΡΑ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
diak1
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
BASILAKHS neo Συνεργάτιδα του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης η οποία νοσηλευόταν στον 7ο μήνα κύησης διδύμων, είχε ανάγκη εύρεσης φαρμάκου το οποίο είναι σε έλλειψη και δεν υπήρχε στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εξαιρετικούς φίλους Προέδρους της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ Θεοφάνη, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Χρήστο, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Χανίων κ. ΠΕΡΡΑΚΗ Ιωάννη, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟ Στέργιο.
Οι ανωτέρω φίλοι μας, μετά από προσωπική μου έκκληση για αναζήτηση του φαρμάκου στις περιοχές τους, αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να μας εφοδιάσουν με τις απαραίτητες ποσότητες του φαρμάκου, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα.
Σε αυτή την περίπτωση, τα πολλά λόγια περιττεύουν.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Πρόεδρος
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
55 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Χ.ΧριστοδουλήςΗ Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση Αστυνομικών χωρίς διακρίσεις βαθμών, χρώματος, θρησκείας και γλώσσας.
Αποτελείται από 67 κράτη μέλη με περισσότερους από 365.000 αστυνομικούς.
Σκοπός είναι η δημιουργία σχέσεων φιλίας  αλληλεγγύης και αμοιβαίας εξυπηρέτησης μεταξύ των μελών της και των οικογενειών τους καθώς και η οργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες συμβάλλουν σε πνευματική, πολιτιστική και επαγγελματική ανάπτυξη τους, με τις αρχές που διέπουν την Ένωση.
Πριν από 55 χρόνια, την 29-9-1965 στη Βαρκελώνη κατά την διάρκεια των εργασιών του 6ου Διεθνούς Εκτελεστικού Συμβουλίου (ΙΕC) αποφασίσθηκε η έγκριση και η ίδρυση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών .
Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα αποτέλεσε το 18o Εθνικό Τμήμα στην παγκόσμια οικογένεια της Ένωσης.
Η πίστη στην ιδέα, την φιλία, την αγάπη και την συναδελφικότητα, δυνάμωνε σιγά - σιγά την αύξηση των μελών.
Οι προσπάθειες του αείμνηστου Αντωνίου ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ, του Κωνσταντίνου ΒΑΣΙΛΑΚΗ κ.α., με δράση που ανέπτυξαν οργανώνοντας Εθνικές και Διεθνείς εκδηλώσεις και με την συμμετοχή πολλών μελών χαλύβδωσαν την Ένωση.
Άξιοι συνεχιστές ο αείμνηστος  Κων. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Κων.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,  ο Χρήστος ΚΟΝΤΑΚΟΣ, ο αείμνηστος Γιώργος ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ που διατέλεσε εκτός από Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος και Παγκόσμιος ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ο Γιάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ ως αναπληρωτής ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Διεθνούς Εκτελεστικού Συμβουλίου, ο εκλεγείς στο τελευταίο Παγκόσμιο Συνέδριο της Κροατίας Κυριάκος ΚΑΡΚΑΛΗΣ στη θέση του Παγκόσμιου Αντιπροέδρου και στις τρείς τελευταίες συνεχόμενες θητείες ως Προέδρου του Εθνικού Τμήματος  ο Γιάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ, οι οποίοι με σταθερά βήματα, οδήγησαν την Ένωση στην ολοκλήρωση και την κατάταξαν σε Εθνικό και διεθνές επίπεδο σε πολύ υψηλή θέση (έβδομη παγκοσμίως σε αριθμό μελών και πέμπτη σε αριθμό δραστηριοτήτων).
Ύψιστη τιμή για το Εθνικό Τμήμα υπήρξε η απόδοση του IPA WORLD PRIZE το 2016, στο παγκόσμιο συνέδριο της Νέας Ζηλανδίας για την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα.
Ο αριθμός των μελών, πλέον, σε εθνικό επίπεδο ανέρχεται σε πάνω από 11.000 αστυνομικούς σε 54 ενεργές τοπικές διοικήσεις της Επικρατείας.
Η ανάληψη συνεργασιών με αξιόπιστους φορείς της κοινωνίας των πολιτών έχουν στόχο την ουσιαστική βελτίωση του οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου.
Ειδικότερα επιδιώκεται η ενίσχυση και η υλοποίηση προγραμμάτων σε καίριους τομείς της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της κοινωνικής φροντίδας πρόνοιας και αλληλεγγύης, της εκπαίδευσης και κατάρτισης, της προστασίας του περιβάλλοντος.
Οι θεμελιώδης αρχές και αξίες της IPA, οι οποίες κατόπιν προτάσεως του Ελληνικού Τμήματος υιοθετήθηκαν από το 37ο Παγκόσμιο Συνέδριο το 2011 στο Βουκουρέστι, και είναι οι εξης:
■ΦΙΛΙΑ
■ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
■ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
■ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
■ΕΝΟΤΗΤΑ
■ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ
■ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ειδικότερα σήμερα αποτελεί την απόδειξη στην διαμορφωθείσα νέα εποχή για την στροφή με ευαισθησία στα κοινωνικά δρώμενα.
Η μόνιμη και συνεχής επιμόρφωση, η ανταλλαγή  στις απόψεις, στις γνώσεις, στις εμπειρίες, στα πολιτιστικά δρώμενα και στις επιρροές που απορρέουν από αυτά, στις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις  δίνουν  διέξοδο, απαντήσεις, νέες προεκτάσεις και πρώτο ρόλο στην Αστυνομία και στους Αστυνομικούς μέλη μας.
Είμαστε χρήσιμοι και συμβάλλουμε στην καθιέρωση αξιών αλληλεγγύης, αδελφοσύνης, φιλίας, ανεκτικότητας και διάδοσης του Πανανθρώπινου Ελληνικού Πολιτισμού.
Η Ένωσή μας διαχρονικά είχε μια απίστευτη ανάπτυξη και την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε με όλες τις δυνάμεις και να την συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό, πάντα πιστοί στις ιδέες της και του ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.
Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις καινούργιες προκλήσεις ενωμένοι σαν μια γροθιά, εργαζόμενοι σκληρά με συγκεκριμένο πλάνο προσφοράς για την ανάδειξη του έργου μας.
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Πρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιουλ 18, 2020
154
ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη, τους συναδέλφους και τους φίλους της Ένωσής μας, για την μεγάλη ανταπόκριση τους στο εγχείρημά μας, να φέρουμε το βιβλίο κοντά τους χωρίς κόστος και να τους ενημερώσει πως πρόσφατα η Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, εμπλουτίστηκε με νέα λογοτεχνικά, ποιήματα, προσχολικά, παιδικά και νεανικά βιβλία.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιουλ 08, 2020
83
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               
Θεσσαλονίκη 02-07-2020.
Στα πλαίσια της 3ης εβδομάδας δράσης του Εθνικού Τμήματος IPA 2020, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία αθλητών της παιδικής ομάδας μπάσκετ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις 22/06/2020 στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Δενδροποτάμου “ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, προσφέροντας βιβλία (προσχολικής ηλικίας και παιδικής λογοτεχνίας) από την δανειστική βιβλιοθήκη της Ένωσής μας, με σκοπό την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του ¨ΦΑΡΟΥ¨ .
Ο ¨οικοδεσπότης του Φάρου¨ Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης αφού τους ενημέρωσε αρχικά για τις εργασίες στο νέο ιδιόκτητο σπίτι τους, (ενός χώρου προστασίας και δημιουργικής απασχόλησης των νέων Ρομά του Δενδροποτάμου, τουσυνοικισμού ο οποίος παρουσιάζειπολύ υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας λόγω της αδυναμίας των κατοίκων του να βρουν νόμιμους τρόπους βιοπορισμού), εν συνεχεία παρέθεσε τις προσπάθειές του για την στήριξη των μικρών Ρομά, υλική και ηθική, στην προσπάθειά τους να μάθουν γράμματα, ώστε ναξεπεραστούν τα εμπόδια που τους κρατούν σε κοινωνική απομόνωση και να ανοίξει ο δρόμος για τη νόμιμη επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, αφού συνεχάρησαν τον Πάτερ Αθηναγόρα για το έργο του, δεσμεύτηκαν πως η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε δράση του ¨ΦΑΡΟΥ¨ .
Στις 25/06/2020 στο αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωσησυζήτησης στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενα "την επιρροή της παρέας στην συμπεριφορά και την παραβατικότητα" & "ουσίες στον αθλητισμό" προσαρμοσμένη στην ηλικία των παιδιών της παιδικής μας ομάδα μπάσκετ, με ειδικούς καλεσμένους, τον Ψυχολόγο του Κ.Ι.Θ. Αθανάσιο ΚΑΝΑΚΗ και τον JUDOKAΑυγερινό ΜΑΙΣΤΡΕΛΗ, αρμόδιο στα προγράμματα του ¨ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ¨. Ο Γ.Γ. της Ένωσής μας και προπονητής των ομάδων μπάσκετ ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, που συντόνιζε την συζήτηση, αναφέρθηκε και ανέλυσε θέματα ατομικής βελτίωσης παικτών, καθώς και την αξιοποίηση των πνευματικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών και ο εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντη Θεσσαλονίκης, Α/Δ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση. Μετά το πέραςτηςσυζήτησης, ο Αρχηγός της παιδικής ομάδας έδωσε στους δύο ομιλητές αναμνηστικά δώρα, προσφέρθηκαν σε όλους τους καλεσμένους εδέσματα, μοιράστηκαν δώρακαι βιβλία σταπαιδιά της ομάδας, καθόσον η εκδήλωση συνδυάστηκεκαι με την τελετήλήξης της αγωνιστικής σεζόν.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
Ο Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος 
Ο Γεν. Γραμματέας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
 
Την Παρασκεύη 26/06/2020, ο Γ.Γ. και προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, προσκλήθηκε να παρευρεθεί στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο JUDOKA Μαιστρέλης Αυγερινός, μαζί με τον Γ.Σ.Ηρακλής, ¨οι πολεμικές τέχνες ενάντια στις ουσίες του θανάτου¨, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Tokei Maru.
O Γ.Γ. κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, επισήμανε πως ο αγώνας κατά της μάστιγας των ναρκωτικών είναι διαρκείς και επίπονος, καθώς και για την στήριξη της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης στη θεραπευτική κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, μέσω κοινών δράσεων, με σκοπό την ανάδειξη του έργου της, 
Στην τελετής λήξης της εκδήλωσης, έδωσε το παρόν και ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτρης.  
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 29-06-2020
Η 29η Ιουνίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Τιμούμε τον Προστάτη μας και Πνευματικό Καθοδηγητή των δράσεων μας, τον Απόστολο των Εθνών Παύλο. Ο Απόστολος που φώτισε όλα τα Έθνη με το κήρυγμά του και μείς επικαλούμαστε τη λάμψη της Θεόσοφου διδασκαλίας του, για να φωτίζει και το δικό μας έργο.
Ανήμερα της μνήμης του, η Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Λειτουργική Αρτοκλασία, πρωτοστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.κ. ΒΑΡΝΑΒΑ.
Το παρόν στην εκδήλωσή μας έδωσαν οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ Άννα, κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος και κ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ Δημήτριος. Οι εκπρόσωποι του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ Νικόλαος (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας) και κ. ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος (Εντεταλμένος Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας). Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορ. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κων/νος. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος. Ο Γενικός Περ. Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Ασημάκης, οι Διευθυντές Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Εγκληματολογικών Ερευνών, Υ.Τ.Ε.Β.Ε., Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντιτρομοκρατικής, οι βοηθοί Γενικού Γ.Α.Δ.Θ, εκπρόσωποι Δ/ντων Δ.Α.Ε.Θ., Εσωτερικών Υποθέσεων, Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων. Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Ν. Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θεόδωρος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ.κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Λάζαρος και ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΠΟΛΙΤΗΣ Ιωάννης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ.κ. ΚΥΡΑΤΖΗΣ Στέργιος και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων κ.κ. ΦΙΤΖΙΟΣ Παναγιώτης και ΛΕΩΤΟΝ Δόμνα, Αξιωματικοί και Τμηματάρχες υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ., πλήθος συναδέλφων και φίλων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής (Υπεύθυνος Τελετής), ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος και η διαχειρίστρια του ξενώνα I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΜΠΟΥΚΑ Βασιλική.
Μετά το πέρας της Αρτοκλασίας υποδέχθηκε όλους τους παρευρισκόμενους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης στο γραφείο του, όπου παράθεσε μια μικρή δεξίωση.
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος           ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatDetailsΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Θα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςDetailsStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black Horseman 

banner wind

audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περιοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 1

ipa2020 t01 prosfores

 

Περιοδικό "ΔΥΝΑΜΗ" n.34

dinami34 exo

 

 

 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Αύγουστος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 επισκέπτες και κανένα μέλος